MTB Club Meerdaalwoud biedt: 

- Mountainbikeritten in binnen- en buitenland 

- Mountainbikevakanties in binnen- en buitenland 

- Verschillende Mountainbikedisciplines

- Een plezante groepssfeer tijdens de ritten 

- Een aanbod van extra activiteiten 

Lidgeld: 

Individuele aansluiting: € 42,00 per persoon

Gezinsaansluiting: € 52,00 per gezin 

Het lidgeld omvat: 

- Lidmaatschap bij de Vlaamse Wielerbond 

- Verzekering 24 uur op 24 van de VWB (B.A. + Persoonlijke ongevallen + Rechtsbijstand). Geldt ook in buitenland en als u alleen fietst. Dekking voorzien voor zwemmen, joggen, wandelen, turnen en atletiek en ook voor vrijwillige helpers tijdens organisaties of nevenactiviteiten.  Gratis bijkomende verzekering ‘Senior Safety Package’ voor 65-plussers.

- Ieder lid krijgt GRATIS tweemaandelijks magazine “Vlaamse Wielrijder & Biker” in de bus, met een oplage van meer dan 60.000 exemplaren het meest gelezen wielertijdschrift van de Benelux. Boordevol nuttige info en tips voor recreatieve fietsers. Bevat ‘Ladies’ Corner’: speciale rubriek voor fietsende dames.

- Kortingen voor alle ritten op de kalender van de VWB en bij aankoop van o.a. fietsen, kledij, schoenen, brillen, helmen,… bij diverse fietswinkels via het fietsenhandelnetwerk, en bij het boeken van fietsreizen..

-  Mogelijkheid tot volgen van cursussen en opleidingen van de VWB (fietsonderhoud, GPS, verzekeringen, VZW-wetgeving, ...).

- Volledige winter- en zomerkalender voor MTB-ers van de VWB met prachtige prijzen (o.a. mountainbikes, hartslagmeters, fietscomputers, ...) voor regelmatige deelnemers MTB.

- Volledige wegkalender van de VWB: gratis trofee en prijzen voor regelmatige deelnemers. 

Inschrijven kan via: 

mtbclubmeerdaalwoud@hotmail.com

(met vermelding van persoonlijke gegevens) 

U ontvangt na inschrijving een antwoordmail met het inschrijvingsformulier voor de club dat u ingevuld en ondertekend terugbezorgd.